PasfotoRobert v.d. Wetering (27-03-1972).
24 jaar ervaring in de Grafische industrie als orderbegeleider, allround technisch DTP-er en printoperator op zowel digitaalprinters als grootformaat printers. MBO grafische techniek, diversen cursussen en trainingen vormen een goede basis met veel oplossend vermogen.

Veel van mijn vaardigheden leerde ik in de praktijk, hierdoor zijn er weinig technische problemen in bestanden die ik niet kan oplossen. Door de jaren heen is er veel veranderd binnen het vakgebied. Zo zijn we van lood zetsel naar film montage gegaan om daarna snel over te gaan naar digitaal opmaak en het rechtstreeks op plaat belichten.

Tegenwoordig wordt er ook heel veel drukwerk geprint op hoge volume printers met een uitstekende kwaliteit.
Ook hier heb ik de nodige ervaring mee, bestanden voorbereiden en printen op diversen materialen, van papier tot bizonyl en dibond.

Ook hou ik mij bezig met het maken en onderhouden van websites. In HTML maar voornamelijk met Joomla Content Management Systeem.

Hobby's

Mijn grootste hobby is modelvliegen. Al jaren vlieg ik met zwevers en helikopters rond. Doe verschillende dingen op mij Mac en PC systemen.
Om in conditie te blijven doe ik regelmatig aan sport, zoals squash en wandelen in het bos.

Wilt u meer over mij weten: neem dan Contact met mij op of download hieronder mijn CV en diploma's.

Download hier mij CV.
CV


 

Download hier mijn diploma's
Diploma
Back to Top